Norsk Gardsost har fått en av de fremste kapasitetene på effekten av rå, ubehandla melk, Ton Baars fra Raw milk institute til å fortelle om helseeffekt og kvaliteter og hvilke tiltak er gjort i Tyskland og andre europeiske land for å kunne tilby rå melk i markedet. Tirsdag 7. kl 12.00-16.00 mars belyses temaet i Landbrukets hus, Oslo.
Innlegg og diskusjon ved:
-HOD Helse og omsorgs departementet/ Folkehelseavdelingen/ Mattilsynet
-Oikos - Hvorfor merker vi nå en økt etterspørselen etter rå melk og hvem er forbrukeren/hvem er det som etterspør?
-Biologisk-dynamisk forening og Arild Grøndahl, Grøndalengård: «Hvordan kan vi som melkebønder på best måte imøtekomme den økte etterspørselen etter rå melk på en trygg måte»
-Melk.no, Matmerk og faglaga ved Bondelaget og Bonde og Småbrukarlaget er invitert til å komme med innlegg.
Møtet er åpent for alle
Meld deg på til Kathrin på epost: norskgardsost@gmail.com innen 25. februar 2017.