Hei,
Vil du være med på årets store oste-event i Oslo?
28.-30.oktober kommer osteentusiaster fra hele Europa til Oslo for å delta på FACEnetwork Congress. Årets tema for kongressen er smak, under fanen #TasteTheCheese. Vi gleder oss til å ønske velkommen til ystere, rådgivere, osteselgere, forskere og fagfolk fra hele Europa – i tillegg til andre som jobber med ost og har interesse for smak!
Arrangementet går over flere dager og inkluderer ysteribesøk, middag, konferanse og en europeisk ostebuffet. Konferansen holdes i Samfunnssalen tirsdag 29.oktober.
Du får høre Andreas Viestad snakke om matglede, Merete Bø forteller om ostespråket, Christer Rødseth inspirerer om hvordan ost kan brukes i kokkefaget, samt mye annet interessant!
Se vedlagte invitasjon, eller trykk her for program og påmelding: www.facecongress2024.no
Early bird pris gjelder frem til 26.juli.
Mvh arrangørene
Norsk Gardsost, Tine, Matcompaniet og NMBU